Politie op zoek naar camper in zaak vermoorde Naomi (35): ‘Groot puzzelstuk in het onderzoek’

https://youtu.be/c02lolgIWlI

 

Politie op zoek naar camper in zaak vermoorde Naomi (35): ‘Groot puzzelstuk in het onderzoek’

VIDEOARNHEM – In de zaak van de in augustus vermoorde Naomi (35) is de politie op zoek naar een Mercedes Viano met het kenteken GJ-109-F. De camper zou van de man zijn die ervan verdacht wordt Naomi te hebben doodgeschoten in haar woning aan de Floriszstraat in Arnhem.

 

De verdachte, een 46-jarige man uit Rheden, werd een dag na het schietincident aangehouden in Lisse. Hij zou met die bewuste camper naar de Zuid-Hollandse plaats zijn gereden. Hiervoor zou de man in Arnhem, Rheden en Hoofddorp zijn geweest. De Viano is te herkennen aan de fietsendrager achterop het voertuig.

In het AVROTROS-programma Opsporing Verzocht wordt de camper een ‘groot puzzelstuk in het onderzoek’ genoemd.

In de zaak van de Arnhemse Naomi, die in augustus werd neergeschoten in haar woning aan de Floriszstraat, is de politie op zoek naar een camper.

In de zaak van de Arnhemse Naomi, die in augustus werd neergeschoten in haar woning aan de Floriszstraat, is de politie op zoek naar een camper. © Opsporing Verzocht/Eigen foto

‘Hartverscheurende tragedie’

De dood van de 35-jarige moeder maakte veel los in Arnhem. Burgemeester Ahmed Marcouch noemde het een ‘hartverscheurende tragedie‘. Vrienden van Naomi hielden een stille tocht voor haar. Hiernaast verzamelden ze geld in voor haar twee dochters van 6 en 9 jaar oud, die zonder hun moeder moeten opgroeien. De actie leverde meer dan 1000 euro op.

Naomi schreef vlak voor haar dood op Facebook dat ze werd bedreigd. De verdachte zou een buitenechtelijke relatie hebben gehad met haar. Naomi zou zwanger van hem zijn geweest en kondigde aan dat bekend te willen maken. De man zou haar daarna ernstig hebben bedreigd, met uiteindelijk een fatale afloop.

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: