Notisia di polis di djárason 14 di òktober te ku djaluna 19 di òktober 2020/Politieberichten van woensdag 14 oktober tot en met maandag 19 oktober 2020

 

Notisia di polis di djárason 14 di òktober te ku djaluna 19 di òktober 2020

Riba djaweps 15 di òktober sentral di polis a risibí notifikashon ku un hòmber mester a kai for di un trapi na un kas situá na Kaya Tambu. E víktima tabata keha di doló na su skouder i hep i ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko. A pone Inspekshon di Labor na altura di e insidente.


Algu mas lat riba e mesun dia, alrededor di 5.30 or di atardi, un aksidente entre dos outo a tuma lugá na Kaya Monseignieur Nieuwindt. Personal di ambulans a trata un di e shofùrnan na e sitio mes. E otro shofùr a spanta pisa pero no tabata herida.


Den oranan trempan di mainta di djasabra 17 di òktober, a tene un entrada hudisial na un kas situá na Kaya Maria. Aki a konfiská droga i un montante di sèn. Tambe a detené un dama di inisial Y.B. di 38 aña i edat i dos hòmber ku inisial G.R.S. di 57 aña di edat i R.E.W. di 56 aña di edat. Investigashon den e kaso ta andando.


Riba djaluna 19 di òktober pa mas o ménos 2.45 or di mardugá, a detené e hòmbernan di inisial L.A.G.M. i J.J.R.G, ámbos di 19 aña di edat, en konekshon ku korementu di skuter sin hèlm, sin reibeweis, sin seguro bálido, violashon di Lei di Identifikashon i pa ladronisia. Tambe a konfiská un skuter ku probablemente ta prosedente di ladronisia.

 

Den e dianan tras di lomba a tene vários kòntròl na diferente sitio. A duna but pa entre otro kore sin hèlm, kore sin faha di seguridat, kore sin seguro i plachi di number bálido. E tipo di kòntròlnan aki lo sigui tuma lugá regularmente. Un tráfiko sigur ta responsabilidat di nos tur.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.


 

Politieberichten van woensdag 14 oktober tot en met maandag 19 oktober 2020

Op donderdag 15 oktober kreeg de politiecentrale melding dat er een man van een trap was gevallen bij een woning aan de Kaya Tambu. Het slachtoffer klaagde over pijn aan zijn schouder en heup en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. Arbeidsinspectie werd in kennis gesteld van het ongeval.

 

Iets later op dezelfde dag, omstreeks 17.30 uur vond een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de Kaya Monseignieur Nieuwindt. De ene bestuurder werd ter plekke door het ambulance personeel behandeld. De andere bestuurder was erg geschrokken maar raakte niet gewond. 

 

In de vroege ochtenduren op zaterdag 17 oktober, vond een huiszoeking plaats in een woning aan de Kaya Maria. Hier werden drugs en contant geld in beslag genomen. Ook werd een vrouw met initialen Y.B. van 38 jaar en twee mannen met initialen G.R.S. van 57 jaar en R.E.W. van 56 jaar, aangehouden. Onderzoek in de zaak loopt.

 

Op maandag 19 oktober, omstreeks 02.45 uur werden de mannen met initialen L.A.G.M. en J.J.R.G., beiden 19 jaar, aangehouden wegens het rijden zonder helm, zonder rijbewijs, zonder verzekering en voor overtreding van de Identificatiewet en diefstal. Er werd een scooter, waarschijnlijk afkomstig van diefstal, in beslag genomen.

 

In de afgelopen dagen zijn op verschillende locaties voertuigen gecontroleerd. Er werden boetes uitgeschreven voor onder andere het rijden zonder helm, het rijden zonder autogordel, het rijden zonder geldige verzekering en kentekenplaat. Deze controles zullen met regelmaat gehouden worden. Een veilig verkeer is de verantwoordelijkheid van ons allemaal.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: