Notisia di polis di djaluna 19 di òktober te ku djárason 21 di òktober 2020/Politieberichten van maandag 19 oktober tot en met woensdag 21 oktober 2020

 

Notisia di polis di djaluna 19 di òktober te ku djárason 21 di òktober 2020
Riba djaluna 19 di òktober pa ma so ménos 9 or di anochi un aksidente a tuma lugá riba Kaya Nikiboko Noord. Shofùr di un skuter a bira wak patras  komo ku algu a kai fo’i dje i a pèrdè su balansa hasiendo esaki i a bai dal den muraya di kura di un kas. E shofùr tabatin raspu i ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu i kontrol médiko. A konsekuensia di e aksidente zeta di motor di e skuter a basha riba e kaminda i mester a basha santu ariba.

 

Informashon ora ta duna keho

KPCN ta hasi un yamada na dunadó di keho, pa kompartí e informashon en konekshon ku un echo kastigabel, solamente ku polis i pa despues warda riba e resultado final. Hopi biaha esaki ta mustra e kaminda mas largu pero e ta e úniko korekto. Dor di kompartí e informashon riba vários medionan tambe, esaki por influensia e investigashon di un kaso enormemente, tambe di un manera no positivo. Nos ta pidi pa tene kuenta ku esaki. 

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

Politieberichten van maandag 19 oktober tot en met woensdag 21 oktober 2020

Op maandag 19 oktober vond omstreeks 21.00 uur een aanrijding plaats op de Kaya Nikiboko Noord. De bestuurder van een scooter keek achterom omdat hij iets had laten vallen en verloor hierdoor zijn evenwicht en reed tegen de muur van de omheining van huis aan. De bestuurder liep schaafwondjes op en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling en controle. Door de botsing kwam motorolie van de scooter op het wegdek terecht en moest zand op eroverheen gestrooid worden.

 

Informatie bij aangifte

KPCN verzoekt aangevers om informatie rondom een strafbare feit alleen met de politie te delen en daarna het eindresultaat af te wachten. Dit proces oogt misschien als een lange weg, maar is de enige juiste. Door informatie op diverse media te delen, kan het onderzoek van een zaak enorm worden beïnvloed ook op een niet positieve manier. Wij vragen u daar rekening mee te houden. 

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: