Notisia di polis di djaluna 26 di òktober te ku djárason 28 di òktober 2020/Politieberichten van maandag 26 oktober tot en met woensdag 28 oktober 2020

 

Notisia di polis di djaluna 26 di òktober te ku djárason 28 di òktober 2020

Den oranan lat di mainta di djamars, 27 di òktober, sentral di polis  risibí notifikashon ku un hòmber mester a kai for di un trapi na un kas situá na Kaya Avelino J. (Abechi) Cecilia. E hòmber tabata ke bai atendé ku un lèkashi riba dak i a kai. Ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko.

 

Entre djaluna 26 di òktober, pa mas o ménos 4.30 or di atardi i djamars 27 di òktober, pa mas o ménos 7.30 or di mainta, deskonosínan a kibra un bentana pa asina drenta un edifisio di ofisina situá na Kaya Islariba. For di akinan a bai ku entre otro vários dokumentu importante i tambe un seif ku kontenido. Ta investigando e kaso.

 

Riba djamars 27 di òktober a drenta keho di ladronisia di dos lus di patras for di un pikòp Toyota Hilux.E outo tabata stashoná na un kas situá na Kaya J.N.E. Craane i deskonosínan a bai ku e lusnan entre djaluna 26 i djamars 27 di òktober. E kaso ta bou di investigashon.


Den oranan lat di atardi, alrededor di 5.45 or, un aksidente entre dos outo a tuma lugá riba Kaya Rubi. E outonan tabata koriendo den direkshon kontrali, na momentu ku un di outonan ku tabata kore un tiki for di riba su man, no a mira e otro outo ku tabata biniendo dor di un seritu den e kaminda. Konsekuensia ta ku nan a dal frontal den otro. Pasahero di un di e outonan mester a bai hospital ku ambulans pa tratamentu médiko. Personal di ambulans a atendé ku e shofùr- i sobra pasaheronan di ámbos outo na e sitio mes. KPCN kier rekordá tur hende pa semper bisti e faha di seguridat. Asina bo tambe ta kontribuí na un tráfiko seif i sigur pa bo mes i bo pasaheronan.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

Politieberichten van maandag 26 oktober tot en met woensdag 28 oktober 2020

In de late ochtenduren van dinsdag 27 oktober kreeg de politiecentrale melding dat er eenman van een trap was gevallen bij een woning aan de Kaya Avelino J. (Abechi) Cecilia. De man ging een lekkage op het dak behandelen en viel. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

 

Tussen maandag 26 oktober, omstreeks 16.30 uur  en dinsdag 27 oktober, omstreeks 07.30 uur, hebben onbekenden zich toegang verschaft tot een kantoorpand door een ruit in te slaan. Vanuit hier hebben ze onder andere belangrijke documenten en een kluis met inhoud weggenomen. De zaak wordt onderzocht.

 

Op dinsdag 27 oktober werd aangifte gedaan van diefstal van twee achter lampen vanaf een pick-up van het merk Toyota, model Hilux. De auto stond bij een woning aan de Kaya J.N.E. Craane geparkeerd en de lampen werden tussen maandag 26 oktober en dinsdag 27 oktober weggenomen. De zaak is in onderzoek.

 

In de late middaguren, omstreeks 17.45 uur, op maandag 26 oktober vond een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de Kaya Rubi. De twee auto’s reden in tegenovergestelde richting van elkaar waarbij de ene auto, die iets afweek van zijn weghelft, de andere niet zag aankomen door een heuveltje op de weg.  Hierdoor botsten de auto’s frontaal tegen elkaar. De bijrijder uit een van de auto’s moest met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden voor verdere medische controle. De bestuurders en andere bijrijders van beide auto’s werden ter plekke behandeld. KPCN wil iedereen eraan herinneren om altijd je autogordel te dragen. Zo draag je ook bij aan een veilig verkeer voor jezelf en je inzittenden.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: