Notisia di polis di djárason 4 di novèmber te ku djabièrnè 6 di novèmber 2020/Politieberichten van woensdag 4 november tot en met vrijdag 6 november 2020

 

Notisia di polis di djárason 4 di novèmber te ku djabièrnè 6 di novèmber 2020

Riba djárason 4 di novèmber un aksidente a tuma lugá riba Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot na altura di Sabadeco. Pa motibu deskonosí shofùr di un outo pèrdè kòntròl riba su stür. Na yegada, patruya a topa e outo kantu di kaminda, total los, e shofùr tabata den shòk i ambulans a transporte pa hospital pa kòntròl médiko.


Alrededor di 2.15 or di mardugá di djaweps 5 di novèmber a detené un hòmber di inisial M.I.C. di 25 aña en konekshon ku múltiple violashon di e lei di tráfiko BES dor di kore sin reibeweis, pa resistensia durante su aresto i pa maltrato. E sospechoso a bira agresivo, a menasá i agredí agentenan polisial durante di su detenshon.


Riba djaweps 5 di novèmber pa mas o ménos 6.15 or di atardi un aksidente a tuma lugá riba Kaya Barakuda. Pikòp 1 a kore dal patras di pikòp 2. Dor di esaki e dos personanan ku tabata sinta den e baki di pikòp 1 a sali bai. Motibu di e aksidente tabata dor ku diripiente e breknan di pikòp 2 no a funshoná. Ambulans a transportá un di e víktimanan pa hospital pa tratamentu médiko.


Den oranan di mainta di djabièrnè 6 di novèmber, a detené un hòmber di inisial  S.T. di 26 aña di edat na Kaya Felipi G. Clarenda en konekshon ku ladronisia di kabritu na momentu ku a gar’e ta hòrta kabritu.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

Politieberichten van woensdag 4 november tot en met vrijdag 6 november 2020

Op woensdag 4 november vond een aanrijding plaats op de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot ter hoogte van Sabadeco. De bestuurder verloor zonder duidelijke oorzaak de macht over het stuur. Bij aankomst van e patrouille werd de auto, ‘total- loss’ aan de kant van de weg aangetroffen. De bestuurder was heel erg overstuur en in shock en werd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische controle.

 

Omstreeks 02.15 uur op donderdag 5 november werd een man  met initialen M.I.C. van 25 jaar, aangehouden wegens het meermalig overtreden van de verkeersverordening BES door te rijden zonder rijbewijs, voor verzet tijdens aanhouding en voor mishandeling. De verdachte werd agressief, uitte bedreigingen  en viel de politieagenten aan tijdens zij aanhouding.

 

Op donderdag 5 november vond omstreeks 18.15 uur, een aanrijding plaats op de Kaya Barakuda. Een pick-up 1 reed achterop een voorgaande pick-up 2. Door de botsing werden twee personen uit de achterbak gelanceerd. De aanrijding ontstond omdat de remmen van de pick-up niet goed functioneerden. Eén van de slachtoffers is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

 

In de ochtenduren op vrijdag 6 november, werd een man met initialen S.T. van 26 jaar aan de Kaya Felipi G. Clarenda op heterdaad aangehouden wegens diefstal van geiten.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: