KNMI ta atvertí un bes mas pa mal tempu KNMI waarschuwt nogmaal voor slecht weer

KNMI ta bolbe atvertí pa mal tempu ku ta na kaminda. Awe nochi 17 di novèmber tin hopi yobida biniendo for di Venezuela. Esaki lo trese kuné kambio den direkshon di bientu. Bientu lo ta sùitwèst ku un velosidat riba 10 nudo. Doño nan di boto chikitu mester tuma prekoushon. 

 

PERSBERICHT

Afdeling Communicatie Openbaar Lichaam Bonaire

Telefoon: 715-5330 | e-mail: communicatie@bonairegov.com

 

Datum: 17 – 11 – 2020 

 

KNMI waarschuwt nogmaals voor slecht weer. Vanavond, 17 november wordt er veel regen verwacht uit de richting van Venezuela. Dit zal gepaard gaan met een veranderende windrichting. De wind komt uit de richting zuidwest met een snelheid van boven de 10 knopen. Eigenaren van kleine boten moeten voorzorgsmaatregelen treffen. 

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: