COVID-19 DRIVE-THRU (RINCON) 3 DI DESÈMBER

 

COVID-19 DRIVE-THRU (RINCON) 3 DI DESÈMBER

Bo tin keho (leve) manera un tiki kayente di kurpa, ta nister, kuminsamentu di tosamentu òf un kishikishi desagradabel den garganta? E ora ei bo por traha sita pa un tèst na e ‘COVID drive-thru’ na Rincon riba djaweps 3 di desèmber di 10:00 or pa 11:30 or di mainta. Pa traha un sita yama 0800-0800

 

COVID-19 DRIVE-THRU (RINCON) 3 DECEMBER

Heeft u (milde) klachten zoals een lichte verhoging, niezen, beginnende hoest of onaangename kriebel in de keel? Dan kunt u een afspraak maken voor een test bij de ‘COVID drive-thru’ in Rincon op donderdag 3 december van 10:00 – 11:30. Bel voor een afspraak naar 0800-0800.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: