Reklutamentu personal èkstra bakunashon Boneiru / Werving extra personeel vaccinatie Bonaire 

Reklutamentu personal èkstra bakunashon Boneiru

Kralendijk – Na nòmber di Entidat Públiko Boneiru, uitzendbureau Tempo Team ta reklutá personal èkstra pa pasa angua kontra e vírùs di corona. E personal èkstra ta nesesario pa duna sosten na e tim di bakunashon. Departamento di Salubridat Públiko ta ferwagt ku ta bai dura masoménos seis luna promé ku tur hende na Boneiru a haña bakunashon.

Den dos aviso apart nan ta reklutá hende ku un bèkgrount médiko i kandidatonan ku un bèkgrount no-mediko. Na momento di bakunashon temporalmente tin trabou pa hende ku no tin un bèkgrount médiko komo anfitrion, asistente médiko, regladó di tráfiko i trahadó atministrativo. Ta supliká hendenan ku un bèkgrount médiko manera manager di lokalidat, personal pa bakunashon, hende pa prepará trabou médiko i personal di EHBO tambe pa solisitá. E kandidatonan mester ta disponibel minimalmente un dia pa siman. 

Pa mas informashon: https://tempocaribbean.com

 

Werving extra personeel vaccinatie Bonaire 

Kralendijk – Uitzendbureau Tempo team  werft namens het openbaar lichaam Bonaire extra personeel voor de vaccinatie tegen het coronavirus. Het extra personeel is nodig om het vaccinatieteam te ondersteunen. De afdeling Publieke Gezondheid verwacht dat het ongeveer zes maanden duurt voordat iedereen op Bonaire is gevaccineerd. 

In twee aparte advertenties worden mensen met een medische en kandidaten met een niet-medische achtergrond geworven.  Bij het vaccineren is er voor mensen met een niet medische achtergrond tijdelijk werk als gastvrouw/gastheer, medische ondersteuners, verkeersregelaars, administratieve medewerkers. Mensen met een medische achtergrond zoals locatiemanagers, vaccinatie personeel, medisch voorbereider, en EHBO-ers, worden ook opgeroepen om te solliciteren. De kandidaten moeten minimaal een dag per week beschikbaar zijn. 

Voor meer informatie : https://tempocaribbean.com

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: