Kolegio Ehekutivo ta haña  djidji’ regalo Djidji’s cadeau voor het bestuurscollege

 

Kolegio Ehekutivo ta haña  djidji’ regalo Djidji’s cadeau voor het bestuurscollege

Kralendijk – Pintor Andre Nagtegaal di Kòrsou (na man robes), tabata di bishita na Boneiru i a opsekiá Gezaghèber Rijna tres di su obra di artenan. Andre su ‘Djidji’ nan ta konosí rònt mundu i awor tambe den kantor di Kolegio Ehekutivo na Boneiru.  Gezaghèber a keda masha agradesido pa e gesto i a primintí ku e kuadronan lo haña un lugá prominente den ofisina di kolegio ehekutivo.

Djidji’s cadeau voor het bestuurscollege

Kralendijk – De uit Curaçao afkomstige schilder Andre Nagtegaal (links), was op bezoek op Bonaire. Tijdens zijn bezoek ging hij ook langs bij gezaghebber Rijna. De gezaghebber kreeg drie van Andre’s ‘Djidji’ cadeau. . De ‘Djidji’s’ van Nagtegaal zijn wereldberoemd. Nu worden ze ook opgehangen in het kantoor van het bestuurscollege. De gezaghebber was erg blij met het gebaar en beloofde dat de schilderijen een prominente plek krijgen in het kantoor van het Bestuurscollege. 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: