KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

CIFA geeft donatie aan Crisisbank Families en kinderen hebben de steun hard nodig

 

CIFA geeft donatie aan Crisisbank

Families en kinderen hebben de steun hard nodig

 

Willemstad, 28 januari 2021 — Op donderdag 28 januari overhandigde Nacha de Jesus, voorzitter van CIFA, een cheque van ANG 10,000 aan de Crisisbank. “In tijden van crisis vonden wij het niet gepast om een Nieuwjaars event te houden. Een donatie van het bedrag dat wij andere jaren aan het event uitgaven, vinden wij veel beter op zijn plaats. Het bestuur van CIFA staat voor de volle honderd procent achter deze donatie”, aldus Mw. de Jesus. De Crisisbank is een initiatief van de Stichting Tegen Kindermishandeling. “Veel families zijn in 2020 in erbarmelijke situaties terecht gekomen, waarbij mensen hun baan zijn kwijt geraakt, nadat de COVID19 pandemie ons eiland trof”, gaf Mw. Nathasja Ramazan van de Crisisbank te kennen. “Vooral kinderen zijn hierbij zwaar getroffen”, vervolgt Mw. Nathasja Ramazan.  “Deze belangrijke bijdrage van CIFA zal ons helpen om onze eilandkinderen en hun families in 2021 de kans te geven om met gerichte hulp er bovenop te komen”. Elk kind verdient immers een toekomst en perspectief en daarbij hoort een glimlach op het gezicht van elk kind op Curaçao.

 

CIFA’s doel is om de internationale financiële sector van Curaçao te helpen optimaliseren en waar nodig te herinrichten.

 

Voor meer informatie over de bereikte doelen van CIFA in 2020 en de geplande doelstellingen voor 2021, bekijk de video op de website van CIFA: www.cifa-curacao.com

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: