Tres detenshon durante di kòntròl multidisiplinario/Drie aanhoudingen bij multidisciplinaire controle

 

Tres detenshon durante di kòntròl multidisiplinario

 

Den e mardugá di djabièrnè 12 di mart pa djasabra 13 di mart, Kuerpo Polisial Hulanda Karibense den kolaborashon ku Koninklijke Marechaussee (KMAR) i e direktorado di Supervishon i Mantenshon di Entidat Públiko, a tene un kòntròl multidisiplinario den vários bario na Boneiru.

Durante e kòntròl a hasi tres detenshon en konekshon ku violashon di reglanan di e ordenansa di emergensia i pa no duna oido na òrdu di polis. Ta trata aki di un hòmber di inisial R.D.W. 48 aña di edat, un hòmber di inisial C.L.H. di 40 aña di edat i un dama di inisial C.M.P. di 43 aña di edat.

Vários establesimentu di hòreka ta kumpli ku e reglanan, pero na algu sitio a duna atvertensia i/òf tep pa prevení aglomerashon. A duna un total di 13 prosès ferbal na siudadanonan ku no tabata kumpli ku regla.

Na un bich a topa ku un grupo di 9 persona. Tur 9 persona a haña un prosès ferbal komo ku nan no tabata kumpli ku e reglanan di e ordenansa di emergensia i tambe pa sende un ‘kampvuur’ riba e bich.

E tim multidisiplinario lo sigui kontrolá di forma aktivo e periodo benidero. Na momentu ku no ta kumpli ku e ordenansa di emergensia lo duna un prosès ferbal.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

Drie aanhoudingen bij multidisciplinaire controle


In de nacht van vrijdag 12 maart op zaterdag 13 maart heeft het Korps Politie Caribisch Nederland in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee (KMAR) en de directie Toezicht en Handhaving van het Openbaar Lichaam, een multidisciplinaire controle uitgevoerd in diverse wijken op Bonaire.

Tijdens de controle zijn er drie aanhoudingen verricht voor het overtreden van de noodverordening en voor het geen gehoor geven aan bevelen van de politie. Het gaat hier om een man met initialen  R.D.W van 48-jarige leeftijd, een man met initialen C.L.H van 40-jarige leeftijd en een vrouw met initialen C.M.P van 43-jarige leeftijd.


Diverse horecagelegenheden voldoen aan de regels, maar bij enkele locaties zijn er waarschuwingen en/of tips gegeven voor het voorkomen van samenscholing. Er zijn in totaal 13 processen verbaal gegeven aan burgers die niet voldeden aan de regels.

Op een strand is een groep van 9 personen aangetroffen. Al deze 9 personen kregen een proces verbaal voor het niet nakomen van de regels in de noodverordening en voor het aansteken van een kampvuur op een strand.

Het multidisciplinair team zal de komende periode actief blijven controleren. Bij het niet naleven van de noodverordening zal er een proces verbaal worden gegeven.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

  

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: