217 kilo marihuana

Vanochtend detecteerde het Rescue and Coordination Center (RCC) van de Kustwacht een verdacht contact op de radar dat richting het eiland van Curaçao voer. Het RCC heeft meteen de cutter Jaguar naar de locatie gedirigeerd en het Korps Politie Curaçao voor assistentie verzocht aangezien het verdachte contact dichtbij de kust voer. Bij aankomst van de politie op de locatie zijn er verschillende balen met drugs in de ‘mondi’ gevonden. De cutter Jaguar heeft op zee de boot met de drie mannen aan boord, die richting het zuiden voeren aangehouden. De drie mannen waaronder twee Colombianen en een Venezolaan zijn aan het KPC overgedragen. De vier balen met ongeveer 217 kilo marihuana en een rugtas zijn door de politie in beslag genomen voor verder onderzoek. Een voorbeeld van een mooie samenwerking tussen het Korps Politie Curaçao en de Kustwacht.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: