Frontliners

Ku hopi amor i respèt pa loke ku tur enfermero/a, dòkter, personal di ambulans, personal di laboratorio, tim di limpiesa den CMC, personal di orden públiko i tur boluntarionan ta hasi, Nos ke dediká e kantika akí na, nos “frontliner”nan.  Pa nan sa ku nos ta mira nan i biba ku nan. Nos kier yama nan Masha danki di kurason pa nan sakrifisio pero tambe pa salba bidanan. Nan ta nos héroenan di bèrdat!
Amos Balentin
Stevens Daniel
Met veel liefde en respect voor alles wat o.a. de verplegers, doktoren, het  personeel van onze laboratorium en ambulance, het schoonmaakploeg van CMC, al het personeel van handhaving op Curacao en onze vrijwilligers doen, hebben wij dit liedje gemaakt. Speciaal voor onze frontliners. We willen door middel van dit liedje hen een hart onder het riem steken en hen bedanken voor alles wat ze doen. Dit zijn onze echte Helden!

Amos Balentin
Stevens Daniel

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: