Persconferentie informateur: volg het live

Persconferentie informateur: volg het live

28 mei 2021

Informateur Mariëtte Hamer geeft op 28 mei 2021 om 16.00 uur een korte toelichting over het informatieproces aan de pers. U kunt de bijeenkomst live volgen via de livestream van deze site en de app Debat Direct.
Mariëtte Hamer ontvangt de informatieopdracht op 12 mei 2021.

De informateur zal kort stilstaan bij haar werkzaamheden van de afgelopen week en een vooruitblik werpen op de komende dagen.

 

Live meekijken

De persconferentie vindt plaats in de Oude Zaal van de Tweede Kamer. U kunt vanaf 16.00 live meekijken via de livestream van de Tweede Kamer en de app Debat Direct. De bijeenkomst wordt live ondertiteld. Kies daarvoor in de video bij instellingen (rechts onderin) voor ondertiteling.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: