Drie keer Fun Miles bij BENU apotheken. 

 

Drie keer Fun Miles bij BENU apotheken. 

 

WILLEMSTAD  

 

Het loyalty programma Fun Miles is al jaren bekend op Curacao. Meer dan 60 partners zij aangesloten, van tankstations tot supermarkten en van hotels tot bioscopen. Hierdoor biedt Fun Miles de deelnemers aan het programma heel veel mogelijkheden om Fun Miles te gebruiken. 

 

Vanaf 15 juni is BENU de nieuwste partner in het Fun Miles programma. Bij alle drie locaties, Dominguito, Otrobanda en Palu Blanku, is het nu mogelijk om Fun Miles te sparen en te verzilveren.  Om de samenwerking te vieren ontvangen Fun Miles kaarthouders, van 5 juli tot en met 19 juli, 3x Fun Miles bij alle aankopen bij BENU. 

 

BENU is onderdeel van de Visser Pharma Groep en al meer dan 50 jaar actief ook actief op Curacao, Aruba en Sint Maarten. De BENU apotheken zijn bekend om hun de professionelem persoonlijke service en bieden ruim assortiment aan artikelen. Met een gevarieerde keuze aan produkten. Op Curacao is BENU te vinden aan de Caracasbaaiweg, Colon Shopping Center en Palu Planku. Bezoek facebook.com/benupharmacycuracao voor meer informatie. 

 

Meer informatie over Fun Miles?

Bezoek Funmiles.net of facebook.com/funmiles. Of neem contact met ons op via telefoonnummer 465 3300 of Whatsapp 560 3300

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: