Prueba di corona obligatorio pa biaha pa Hulanda – Coronabewijs verplicht voor reizen naar NL

 

Prueba di corona obligatorio pa biaha pa Hulanda

 

KralendijkFor di 8 di ougústùs 2021 biaheronan pa Hulanda mester mustra un prueba di corona na yegada. E pruebanan di corona ku Hulanda ta aseptá ta e kódigo QR pa e prueba di bakunashon òf un prueba di rekuperashon di papel komo prueba ku un hende tabatin covid ménos ku 6 luna pasá i a rekuperá. Por pidi e prueba di rekuperashon akí na departamento di Salubridat Públiko na 0800 – 0800. Hulanda ta aseptá tambe un prueba di tèst di PCR di papel di maksimalmente 48 ora promé ku salida. Promé ku salida biaheronan por hasi tèst na un di e proveedornan komersial na Boneiru.

 

Awor akí habitantenan di Boneiru ku ta kompletamente bakuná mes por upload e kódigo QR di papel den e coronacheck app. Upload esaki den e coronacheck app ta posibel pa habitantenan di Boneiru ku ta kompletamente bakuná, ku un sédula tambe. Nan ta haña e instrukshon pa esaki riba papel ora nan bai buska e kódigo QR di papel na departamento di Salubridat Públiko. Pa hasi petishon pa e kódigo QR mester traha un sita via 0800 – 0900. 

 

Habitantenan di Boneiru ku aktualmente ta na Hulanda i no tin un kódigo QR, por pidi e kódigo na GGD na Utrecht. Por hasi esaki durante ora di ofisina na number di telefòn 

030 – 800 2899

 

Coronabewijs verplicht voor reizen naar Nederland

 

KralendijkReizigers naar Nederland moeten vanaf 8 augustus 2021 bij aankomst een coronabewijs overleggen. De coronabewijzen die Nederland accepteert zijn 

de QR-code voor het vaccinatiebewijs. Of een papieren herstelbewijs als bewijs dat iemand minder dan 6 maanden geleden Covid-19 had en hersteld is. Dit herstelbewijs is bij de afdeling Publieke Gezondheid, PG, aan te vragen bij 0800 0800. Nederland accepteert ook een papieren pcr testbewijs van maximaal 48 uur voor vertrek. Reizigers kunnen zich voor vertrek bij een van de commerciële aanbieders op het eiland laten testen.

 

Volledig gevaccineerde inwoners van Bonaire kunnen nu zelf de papieren QR code in de coronacheck app uploaden. Het uploaden in de coronacheck app is mogelijk voor volledig gevaccineerde inwoners van Bonaire, ook met een sédula.  Ze krijgen de instructie hiervoor op papier bij het ophalen van de papieren QR code bij de afdeling Publieke Gezondheid. Voor het aanvragen van de QR code moet men een afspraak maken via 0800-0900.

 

Gevaccineerde inwoners van Bonaire die nu in Nederland zijn en geen QR code hebben, kunnen de code bij de GGD in Utrecht aanvragen. Dat kan tijdens kantooruren op het nummer 030 – 8002899.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: