KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

GOBIERNUNOTISIA

Tene kuenta ku fakansi a kaba i skolnan ta habri Hou er rekening mee dat scholen weer beginnen met lesgeven

Tene kuenta ku fakansi a kaba i skolnan ta habri 

Kralendijk – Entidat Públiko Bonaire ta pidi tur pa tene kuenta ku skolnan ta bai kuminsá atrobe. Despues di un temporada largu di fakansi tin ku kustumbrá atrobe espesialmente den tráfiko di mainta i mèrdia ora ta hiba i buska e alumnonan for di skol. 

Ku e muchanan no a sinta ketu durante fakansi a ripará na Entidat Públiko Boneiru.  Hopi mucha a bishitá e kantor di Kolegio Ehekutivo i diferente departamento durante nan fakansi. Einan a duna nan splikashon di e trabounan i kon e organisashon gubernamental ta hinka den otro.

Awor ku e skolnan ta kuminsá atrobe Entidat Públiko Boneiru kier deseá tur alumno i tur ku ta duna les hopi éksito ku e aña eskolar nobo. 


Hou er rekening mee dat scholen weer beginnen met lesgeven

Kralendijk – Het openbaar lichaam Bonaire vraagt iedereen om rekening mee te houden er op  de scholen weer wordt gestart met lesgeven. Na een lange vakantieperiode is het weer wennen in het verkeer, vooral tijdens de ochtend en middaguren, wanneer de schoolkinderen worden gebracht en opgehaald. 

Dat de kinderen niet stil hebben gezeten tijdens de vakantie was ook bij het openbaar lichaam Bonaire goed te merken. Veel kinderen hebben een bezoek gebracht aan het Bestuurskantoor en de verschillende afdelingen van het openbaar lichaam Bonaire tijdens hun vakantie. Daar kregen ze uitleg over de organisatie en activiteiten van het ambtenarenapparaat. 

Nu op de scholen weer wordt gestart met het lesgeven wil het openbaar lichaam Bonaire alle leerlingen en onderwijzend personeel het beste wensen in het nieuwe schooljaar. 

   

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: