Notisia di polis di djárason promé di sèptèmber te ku djabièrnè 3 di sèptèmber 2021/Politieberichten van woensdag 1 september tot en met vrijdag 3 september 2021

 

Notisia di polis di djárason promé di sèptèmber te ku djabièrnè 3 di sèptèmber 2021

 

Kiebro den akomodashon turístiko

Riba djaweps 2 di sèptèmber a drenta keho di kiebro den un pakus situá riba tereno di un akomodashon turístiko situá na Bulevar Santa Barbara Abou. Deskonosínan a kibra e porta di dilanti di e pakus pa a drenta i bai ku entre otro dos oloshi di sambuyá, dos kuchú di sambuyá i sèn kèsh. Ta investigando e kaso.

 

A topa kurpa sin bida den un kas

Riba djárason promé di sèptèmber a topa ku un kurpa sin bida den un kas situá na Kaya Karpitan. Tabata trata di un dama di inisial R.M.J. di 55 aña di edat. Konosínan preokupá ku pa algun dia kaba no a tende nada di e dama a yama polis. Despues di  investigashon dòkter a konstatá morto natural.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 


Politieberichten van woensdag 1 september tot en met vrijdag 3 september 2021

 

Inbraak in toeristenaccommodatie

Op donderdag 2 september werd aangifte gedaan van inbraak in een winkel in een toeristenaccommodatie aan de Bulevar Santa Barbara Abou. Onbekenden hebben de voordeur van de winkel opeLevenloos lichaam aangebroken om zich toegang te verschaffen. Er zijn onder andere twee duikhorloges, twee duikmessen en contant geld meegenomen. De zaak wordt onderzocht.

 

ngetroffen in woning

Op woensdag 1 september werd een levenloos lichaam aangetroffen in een woning aan de Kaya Karpitan. Het betrof een vrouw met initialen R.M.J. van 55 jaar. Bezorgde vrienden die al een poosje niks van haar hebben gehoord belden de politie. De schouwarts constateerde na onderzoek een natuurlijke dood.

 

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: