Tania Kross op bezoek bij de Gouverneur van Curacao

Tania Kross op bezoek bij de Gouverneur van Curacao

Geplaatst op 07 september 2021 di door Ministerie van Algemene Zaken en Minister President

WILLEMSTAD – Onlangs heeft mevrouw Tania Kross, ambassadeur van Het Leerorkest, een bezoek afgelegd aan de Gouverneur van Curacao, H.E. Lucille George-Wout. Daarbij heeft mevrouw Kross de plannen van Het Leerorkest op de Caribische eilanden van het Koninkrijk uiteen gezet. Het Leerorkest biedt aan kinderen op basisscholen de mogelijkheid om kennis te laten maken met muziekinstrumenten door deze aan hen ter beschikking te stellen zorgt er voor dat de kinderen op hun eigen scholen muziekonderwijs kunnen genieten. De ervaring leert dat hiervan een positief effect uitgaat op de algemene leerprestatie van kinderen, terwijl ook het ook hun algemene vaardigheden bevordert.

Op de foto: Mevrouw Kross en de Gouverneur van Curaçao H.E. George-Wout

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: