google.com, pub-5639114718427035, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Voorzitter van Stichting Carmabi bezoekt de Gouverneur van Curacao

Voorzitter van Stichting Carmabi bezoekt de Gouverneur van Curacao

Geplaatst op 07 september 2021 di door Ministerie van Algemene Zaken en Minister President

WILLEMSTAD โ€“ Onlangs heeft mevrouw Odette Doest, voorzitter van de Stichting Carmabi, een bezoek afgelegd aan de Gouverneur van Curacao, H.E. Lucille George-Wout. Daarbij heeft mevrouw van de Doest de plannen van Carmabi met betrekking tot het beheer van de natuurparken op Curacao uiteen gezet. Ook heeft mevrouw Doest de Gouverneur geinformeerd over de voorbereidingen voor de Conventie van de Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA) die in november op Curacao zal plaatsvinden. In de DCNA zijn organisaties voor natuurbehoud op alle Caribische eilanden van het Koninkrijk vertegenwoordigd.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: