VPCO Curacao Beste ouders/ verzorgers van Marnix College Cas Cora. In afstemming met de minister van OWCS dhr. Van Heydoorn is besloten Marnix College Cas Cora voor donderdag en vrijdag te sluiten.

 

VPCO Curacao

Beste ouders/ verzorgers van Marnix College Cas Cora. In afstemming met de minister van OWCS dhr. Van Heydoorn is besloten Marnix College Cas Cora voor donderdag en vrijdag te sluiten. Wij vragen u om uw kinderen thuis te houden. Wij zullen ons op school concentreren op de gesprekken die reeds zijn gepland met ouders, leerlingen en de politie. Ook werken wij aan een weldoordacht plan voor nazorg. Maandag zullen wij de leerlingen dan ontvangen met een aangepast programma. We hopen op uw begrip.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: