google.com, pub-5639114718427035, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Citro Curacao • Overheid van Curacao schenkt rescue wagen aan Citro Sea Rescue organisatie •

Citro Curacao

• Overheid van Curacao schenkt rescue wagen aan Citro Sea Rescue organisatie •
Vandaag vond de officiele overdracht plaats van een voormalig brandweer rescue voertuig, welke niet meer in gebruik was, aan onze Citro Sea Rescue Organisatie. Met deze fantastische gift is onze organisatie enorm geholpen en kan ons bestaande rescue voertuig vervangen worden. Onze vrijwilligersorganisatie is normaalgesproken volledig afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven. Door de Covid-19 pandemie konden onze geplande fundraisingsevenementen helaas niet doorgaan en heeft de organisatie het financieel zwaar.
Wilt u ons ook steunen (in natura) neem dan contact met ons op zodat we ons hardnodige reddingswerk op zee kunnen blijven voortzetten.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: