Asosashon di Restorant (CRA) a reuni ku Brantwer / Restaurant Associatie (CRA) spreekt met Brandweer

Resientemente, Algun miembro di direktiva di Asosashon di Restorantnan a hasi un bishita na brantwer di Korsou. Aki a papia ku algun representante di e tim di “Brandveiligheid” en konekshon ku reglanan di seguridad hasi ultimo tempu dor di tim multidisiplinario di kual nan ta forma parti di dje.

E tim a duna un splikashon ekstensho riba esaki kaminda a splika ku regularmente ta hasi inspekshon na lokalidatnan pa kontrola si tin kambio den situashonnan, p.e. kushina, i si ta kumpli ku regla pa ku prevenshon i tambe seguridat pa kliente i trahadornan.

CRA a interkambia diferente idea ku e tim, kaminda a palabra riba termino kortiku, CRA ku brantwer lo bai duna algun seshon di informashon, I tambe den future serkano ofrese kurso pa kombati kandela, kaminda lo bin atenshon speshal riba kushina di restorantnan.

E bishita tabata un ameno I CRA ta gradesi Brantwer, I e tim en particular, pa por a risibi nos i a tuma tempu pa duna splikashon I tambe interkambia idea.

Riba portret nos ta mira drpd: Sr. Oleana i Sr. Janzen di Brantwer, Sr. Circkens, Sr. den Dulk I Sra.van Hutten di CRA den kombersashon den un ambiente ameno.


Brandweer van Curacao heeft onlangs bezoek gehad van de bestuursleden van Curacao Restaurants Organisatie (CRA). Het doel van het gesprek was brandveiligheid en verbinding met verschillende controles die de laatste tijden door MEO plaats vonden waar ook de brandweer deel uit maakt.

De Brandweer team heeft ook uitgebreid uitgelegd hoe zij ter werk gaan tijden een brandveiligheid controle en ook aan geven wat belangrijk is voor de veiligheid voor de restauranthouders en hun gasten. CRA heeft ook verschillende ideeën met hen uitgewisseld en zijn tot toekomstige plannen gekomen om brand en ontruiming trainingen te gaan geven aan de restaurants eigenaren en werknemers zodat er een duidelijke ontruiming plan kan vastgesteld worden en zeker zijn bij een brand calamiteit.

Voor beiden partijen was het een productieve bijeenkomst. CRA bedankt de brandweer team voor hun samenwerking, openheid en gastvrijheid, het is duidelijk dat veiligheid centraal staat voor deze team. Masha Danki!

Op de foto: De heer Oleana en Janzen van Brandweer, Zeno Circkens, Martin den Dulk en Xandra van Hutten van de CRA in gesprek.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: