Embahador di bishita serka Gezaghèber Rijna Ambassadeur op bezoek bij Gezaghebber Rijna

 

Embahador di Reino Hulandes na Venezuela Robert Schuddeboom,  tabata di bishitá serka gezaghèber Edison Rijna. Nan a papia di e situashon na Venezuela. Tambe nan a papia di e laso entre e dos teritorionan i e desaroyonan ku tin tokante habrimentu di frontera.  

 


De ambassadeur voor het Koninkrijk der Nederlanden in Venezuela, Robert Schuddeboom, was op bezoek bij gezaghebber Edison Rijna. Zij hebben gesproken over de situatie in Venezuela. Ook hebben zij het gehad over de banden tussen beide gebieden en de ontwikkelingen rondom het heropenen van de grenzen.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: