Diputado Den Heyer ta topa ku studiantenan motivá na Hulanda Gedeputeerde Den Heyer ontmoet gemotiveerde studenten in Nederland

 

Diputado Den Heyer ta topa ku studiantenan motivá na Hulanda

Kralendijk – Pa tende kon ta bayendo ku nan na Hulanda, diputado Nina den Heyer a topa ku diferente studiante i stazjèr di Boneiru. E enkuentro ku e studiante i stazjèrnan a tuma lugá na Den Haag na Turan Goeloe, un kompania ku ta guia nan durante nan estudio na Hulanda. Diputado Den Heyer a tuma su tempu pa skucha di kada unu nan eksperensia komo studiante na Hulanda. Na final diputado Den Heyer a konstatá ku e studiante i stazjèrnan ta hopi motivá. 

 

Gedeputeerde Den Heyer ontmoet gemotiveerde studenten in Nederland

Kralendijk – Om te horen hoe het met hen gaat in Nederland had gedeputeerde Nina den Heyer een bijeenkomst met verschillende studenten en stagiaires van Bonaire. De bijeenkomst met de studenten en stagiaires vond plaats in Den Haag bij Turan Goeloe, een bedrijf dat hen begeleidt gedurende hun studie in Nederland. Gedeputeerde Den Heyer nam de tijd om van elk te horen wat voor ervaring ze hebben als student in Nederland. Aan het eind merkte gedeputeerde Den Heyer op dat deze studenten heel erg gemotiveerd zijn.  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: