Minister Plenipotensiario señor Carlson Manuel a hasi un bishita di trabou na Sekretario di Estado enkargá ku Relashonan Interior i di Reino señor Raymond Knops.

Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao – Curaçaohuis

De Gevolmachtigde Minister de heer Carlson Manuel heeft hedenochtend een werkbezoek gebracht aan de Staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties de heer Raymond Knops. Tijdens het gesprek zijn werkafspraken gemaakt die tot doel hebben de samenwerking tussen Curaçao en Nederland te intensiveren.
_________________________________________________________________
Minister Plenipotensiario señor Carlson Manuel a hasi un bishita di trabou na Sekretario di Estado enkargá ku Relashonan Interior i di Reino señor Raymond Knops. Durante e kombersashon a traha afsprak di trabou ku tin komo meta pa intensifiká e koperashon entre di Kòrsou i Hulanda.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: