Dia di rekreo pa tim di CliniClowns / Team dag Cliniclowns

 

Dia di rekreo pa tim di CliniClowns

 

Despues di hopi tempu e tim di CliniClowns a pasa un dushi dia di rekreo huntu atrobe, danki na Corendon Mangrove Resort. Mainta a sorpresá e payasonan ku aktividat manera aquarobics, wega riba playa i un dushi lùnch. Mèrdia nan a gosa di glèiban, pisina, i naturalmente hopi harimentu i dibertishon ku otro; pues un dushi dia ful organisá pa nan. Tabata bon pa e tim pa pasa algun ora alegre i relahá ku otro, i awor nan ta ful rekargá ku energia pa sali parti sonrisa atrobe na mucha ku ta sufri di un malesa i hende ku demensia.

 
Durante e lockdown, CliniClowns a suich mésora pa wega online na kas i traha video huntu. Awor fortunadamente, ku algun medida, por hunga live atrobe na varios sitio. 


 

Team dag Cliniclowns

 

Na lange tijd hebben de CliniClowns weer een teamdag gehad, met dank aan het Corendon Mangrove Resort. De clowns werden in de ochtend verrast met activiteiten zoals aquarobics, spelletjes op het strand en een lekkere lunch. In de middag waren er de glijbanen, het zwembad en vooral veel plezier en ontspanning met elkaar; kortom een heerlijke en compleet verzorgde dag. Het deed het team goed om weer eens met z’n allen te kunnen genieten, en gaan weer ontspannen op pad om de glimlach uit de delen aan zieke kinderen en mensen met dementie.

Tijdens de lockdown zijn de CliniClowns meteen geswitcht naar online spel vanuit huis en samen filmpjes maken. Nu mag er gelukkig met de nodige maatregelen weer op vele locaties live gespeeld worden. 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: