Cargill schenkt boek Monument Bonaire aan alle scholen

Cargill schenkt boek Monument Bonaire aan alle scholen

 

Kralendijk, 28 oktober 2021. Cargill Salt Bonaire B.V. heeft 50 boeken “Monument Bonaire’ geschonken aan alle scholen op Bonaire. Het boek komt zo beschikbaar voor alle leerlingen op het eiland.

De overhandiging gebeurde tijdens een bijeenkomst in kleine kring in het Terramar Museum in Playa. Namens Cargill Salt Bonaire overhandigde Catalina Mercelina, Office Manager bij Cargill Salt Bonaire symbolisch een boek aan Nolly Oleana in zijn hoedanigheid als hoofd van Caribisch Nederlandse deel van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

De auteur van het boek, Wilna Groenenboom, was hierbij aanwezig en toonde zich erg verheugd over dit initiatief. “Ik ben net als Nolly jarenlang werkzaam geweest op de Scholengemeenschap Bonaire en draag het onderwijs een warm hart toe. Ik heb dit boek geschreven om meer bewustwording te scheppen van de waarde van ons gebouwde erfgoed. En waar kun je dan beter beginnen dan in het onderwijs?”

Het boek ‘Monument Bonaire’ belicht in foto’s en tekst de karakteristiek Bonairiaanse architectuur van de laatste tweehonderd jaar.

 

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: