Minister-president Mark Rutte Dit weekend neem ik deel aan de #G20Italy top in Rome. De G20 is een belangrijk informeel forum waarin ’s werelds grootste economieën spreken over verschillende onderwerpen die veelal direct of indirect te maken hebben met aan economisch groei en ontwikkeling.

Minister-president Mark Rutte

Dit weekend neem ik deel aan de #G20Italy top in Rome. De G20 is een belangrijk informeel forum waarin ’s werelds grootste economieën spreken over verschillende onderwerpen die veelal direct of indirect te maken hebben met aan economisch groei en ontwikkeling.
Het is voor Nederland, als 17de economie van de wereld en zeer internationaal georiënteerd land, belangrijk bij deze top te zijn. Bovendien kunnen we, met onze sterke economie, open houding en goede ideeën, een constructieve bijdrage leveren aan de discussies op de G20-top
Tijdens deze top staat een aantal grote onderwerpen onder de noemer ‘people, planet, profit’ centraal:
Wereldwijd duurzaam economisch herstel na de coronacrisis
De aanpak van klimaatverandering
Duurzame ontwikkeling en internationale handel
Daarnaast is deze top een mooie gelegenheid om tal van buitenlandse collega’s te spreken.

 

Click here / Klik aki pa wak kuantu aktividat interesante e muchanan ta hasi https://www.facebook.com/Total-Care-Institute-454507071305043
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: