Koninklijk Huis Bewoners van wijken en dorpen nemen steeds vaker het initiatief om samen de regie te nemen op maatschappelijke onderwerpen zoals duurzaamheid, zorg, welzijn en cultuur.

 

 

Koninklijk Huis

Bewoners van wijken en dorpen nemen steeds vaker het initiatief om samen de regie te nemen op maatschappelijke onderwerpen zoals duurzaamheid, zorg, welzijn en cultuur. Deze initiatieven voor en door bewoners dragen bij aan het behoud van de leefbaarheid van de eigen (leef)omgeving.
Koning Willem-Alexander bezoekt in Driebergen-Rijsenburg een bijeenkomst voor dit soort bewonerscollectieven, gericht op samen leven, samen wonen en samen zorgen. Een groep van initiatiefnemers uit het hele land deelt tijdens de bijeenkomst wat zij hebben bereikt, welke knelpunten zij hebben ervaren en wat er nodig is om de rol van actieve bewoners in onze samenleving te versterken.
De Koning woont het plenaire deel van de bijeenkomst bij en is bij twee workshops waar verder wordt ingegaan op thema’s als het realiseren van kleinschalige woonzorgvoorzieningen voor ouderen en de organisatie van thuiszorg in eigen beheer of juist met een bestaande zorgorganisatie.

Click here / Klik aki pa wak kuantu aktividat interesante e muchanan ta hasi https://www.facebook.com/Total-Care-Institute-454507071305043
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: