Kustwacht Caribisch Gebied Afgelopen week bezocht een team van National Geographic samen met een aantal Nederlandse journalisten de Kustwacht Caribisch gebied.

 

Kustwacht Caribisch Gebied

Afgelopen week bezocht een team van National Geographic samen met een aantal Nederlandse journalisten de Kustwacht Caribisch gebied. Het bezoek van de pers, op uitnodiging van de National Geographic, was in het kader van de promotie van de documentaire serie over de Kustwacht.
Op het programma van de bezoekers stond een rondleiding bij het kustwachtsteunpunt op de Marinebasis Parera en het kustwachtsteunpunt op Hato. Als hoogtepunt van het programma werd de eerste aflevering van de documentaire serie voor een aantal genodigden op groot scherm vertoond. De documentaire serie van de National Geographic bestaande uit zes afleveringen van 45 minuten komt in 2022 op de buis in Nederland.

 

Click here / Klik aki pa wak kuantu aktividat interesante e muchanan ta hasi https://www.facebook.com/Total-Care-Institute-454507071305043
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: