Seshon informativo tokante situashon di riolering na Antriol Informatiebijeenkomst over situatie riolering in Antriol

Seshon informativo tokante situashon di riolering na Antriol Informatiebijeenkomst over situatie riolering in Antriol

 

Kralendijk – Entidat Públiko Boneiru huntu ku WEB N.V. a tene un seshon di informashon pa e habitantenan di Kaya Neerlandia i Kaya Den Tera tokante e holó malu ku ta ser okashoná dor di e riolering den e besindario.

Durante di e enkuentro diputado di Desaroyo Ekonómiko Hennyson Thielman i un representante di WEB N.V. tabata presente pa duna e habitantenan splikashon di loke ku nan ta hasiendo pa yega na un solushon pa eliminá e molèster ku e riolering ta kousa.  

 

Habitantenan di e dos kayanan ariba menshoná pa largu tempu kaba tin keho tokante di e situashon desagradabel aki. Nan a asta akudí serka Defensor di Pueblo pa ekspresá nan malkontentu pa ku e situashon ku nan ta biba aden diariamente.

 

Entidat Públiko Boneiru den koperashon ku WEB N.V. ta asina leu ku nan tin un posibel solushon pa asina pone un fin na e holó malu ku ta ser okashoná dor di e sistema di riolering. Ta e intenshon pa promé ku 15 di desèmber benidero e problema aki ta solushoná. E espektativa ta ku esaki lo yuda pa hasi bida di e habitantenan den besindario di e riolering mas agradabel.  

 

Informatiebijeenkomst over situatie riolering in Antriol

 

Kralendijk – Het openbaar lichaam Bonaire samen met WEB N.V. hebben een informatiebijeenkomst georganiseerd voor de bewoners van Kaya Neerlandia en Kaya Den Tera om te praten over de stankoverlast die veroorzaakt wordt door de riolering in de buurt. 

Tijdens de bijeenkomst waren aanwezig de gedeputeerde van Economische Ontwikkeling Hennyson Thielman en een vertegenwoordiger van WEB N.V. om de buurtbewoners te informeren over de werkzaamheden die nu gaande zijn om te komen tot een oplossing voor de overlast die de riolering veroorzaakt. 

De bewoners van de twee bovengenoemde straten hebben al lange tijd klachten over de onaangename geur. Ze zijn zelfs naar de Nationale ombudsman gestapt om hun ontevredenheid te uiten over de situatie waar ze dagelijks in leven.

Het openbaar lichaam Bonaire is, in samenwerking met WEB N.V., zover dat ze een mogelijke oplossing hebben gevonden om een einde te maken aan de stankoverlast die veroorzaakt wordt door het rioleringssysteem. Het is de bedoeling dat vóór 15 december aanstaande dit probleem opgelost is. De verwachting is dat dit zal helpen om het leven van de bewoners in de buurt van de riolering aangenamer te maken. 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: