Dylan Romeo kandidaat bij Gemeenteraadsverkiezingen Den Haag

Dylan Romeo kandidaat bij Gemeenteraadsverkiezingen Den Haag
Op 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De Nederlands-Curaçaose Dylan Romeo staat in Den Haag op plek 16 van de D66-lijst en hoopt tijdens de verkiezingen een zetel te bemachtigen.
Romeo (25) is één van de jongste kandidaten op de lijst van de Democraten. Een politiek talent dat vroeg de ambitie had om de politiek in te gaan. Om niet aan de zijlijn te staan, maar mee te doen en zich in te zetten voor thema’s als veiligheid, werk en wonen. Romeo begon op 15-jarige leeftijd bij de jongerenorganisatie van D66 (Jonge Democraten), waar hij ondermeer actief was als vice-voorzitter van het diversiteitsnetwerk en congresvoorzitter.
Ook maakte hij deel uit van het landelijke D66-campagneteam, waar hij onder andere meewerkte aan de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 en was hij vertegenwoordiger voor het Caribisch gebied op de landelijke kieslijst van de partij. In het dagelijks leven is Romeo werkzaam als communicatieadviseur en is hij de voorzitter van het – sinds 2020 opgerichte – Caribisch netwerk van D66.
“In onze internationale stad van vrede en recht wonen duizenden mensen met een Caribische achtergrond. Mensen die allemaal in een leefbare stad willen wonen. Een stad met gelijke kansen, goed onderwijs en veel groen. Als Nederlandse-Curaçaoënaar wil ik een stem en een gezicht zijn voor al die duizenden mensen. Daarom roep ik alle Caribische Hagenaars op om op 16 maart 2022 te gaan stemmen. Jij doet er toe, jij bent nodig!” – Dylan Romeo
Dylanis recentelijk ook op bezoek geweest bij het Curaçaohuis voor een kennismaking met Gevolmachtigde Minister Manuel.
Volg de campagne van Romeo via zijn Facebook-kanaal (Dylan Romeo D66) of via Instagram (romeodylan_)
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: