Afgelopen weekend hield de Kustwacht in verband met haar 25 jarig jubileum een voetbaltoernooi bij het veld van Mari Pampoen op Curaçao.

Kustwacht Caribisch Gebied

Afgelopen weekend hield de Kustwacht in verband met haar 25 jarig jubileum een voetbaltoernooi bij het veld van Mari Pampoen op Curaçao. Aan het toernooi deden verschillende justitiële ketenpartners op Curaçao mee en streden deze voor de ereplaats. Het toernooi startte zaterdagmiddag met een voetbalwedstrijd tussen de Kustwacht en het Korps Politie Curaçao. De kustwachters van het steunpunt Aruba waren ook van de partij en hebben zaterdag tegen het team van SDKK een wedstrijd gespeeld. Er heerste een gezellige sfeer op het veld tussen de teams en veel supporters waren aanwezig om hun team toe te juichen. Zondag was de semi finale met een spannende wedstrijd tussen het team van het kustwachtsteunpunt Curaçao en het kustwachtsteunpunt Aruba. De winnaar van deze wedstrijd was het team van Curaçao dat later op de dag tegen het Curaçaose militie team speelde voor de winnende titel. Uiteindelijk eindigde het team van de Curaçaose militie als het sterkste team van het toernooi. Het kustwachtteam van Curaçao kreeg de tweede plaats en de derde plaats ging naar het kustwachtteam van Aruba. De douane kreeg de prijs van het meest gedisciplineerde team van het toernooi. De Kustwacht feliciteert de Curaçaose militie met hun winst.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: