verwelkomen de Janssen de Jong Volvo Ocean Raceboot na een spectaculaire trans-Atlantische oversteek

Janssen de Jong Curaçao en Bonaire, waar onder andere Curaçaose Wegenbouw Maatschappij, Bonairiaanse Wegenbouw Maatschappij, Betonindustrie Brievengat, Mijnmaatschappij, ALBO Caribbean en Eigen Woningplan vallen, verwelkomen de Janssen de Jong Volvo Ocean Raceboot na een spectaculaire trans-Atlantische oversteek. Net als de clustervorming die de bedrijven zijn ondergaan in 2019 staat samenwerking centraal om een dergelijke uitdaging mogelijk te maken. De tweekoppige clusterdirectie bestaande uit Kurt Verbist en Wendell Bonafacio is trots op de synergie waarmee gewerkt wordt binnen de cluster.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: