Debat en technische briefing over coronavirus

Debat en technische briefing over coronavirus

30 november 2021

De Tweede Kamer debatteert op woensdag 1 december vanaf 15.30 uur over de ontwikkelingen rond het coronavirus. Voorafgaand krijgen Kamerleden van 9.30 tot 12.30 uur een technische briefing over dit onderwerp. De presentaties van de briefing vindt u in dit bericht. Het debat en de briefing zijn live te volgen via deze website en de app Debat Direct.

Debat

Voor het debat komen naar verwachting de demissionaire minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) naar de Kamer. De Kamerleden spreken onder meer over de maatregelen die aangekondigd zijn tijdens de persconferentie van het kabinet op 26 november.

Volg het live

Technische briefing

De briefing aan de leden van de commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) wordt verzorgd door Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ), en Jaap van Dissel, directeur van het Centrum voor Infectieziektebestrijding van het RIVM.

Presentaties

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: