Debat en technische briefing over coronavirus

Debat en technische briefing over coronavirus

14 december 2021

De Tweede Kamer debatteert op woensdag 15 december vanaf 12.35 uur over de ontwikkelingen rond het coronavirus. Voorafgaand krijgen Kamerleden van 9.30 tot 11.30 uur een technische briefing over dit onderwerp. De presentaties van de sprekers vindt u bij aanvang in dit bericht. Het debat en de briefing zijn live te volgen via deze website en de app Debat Direct.

Debat

Voor het debat komen naar verwachting demissionair ministers Hugo de Jonge (Volksgezondheid) en Arie Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs) naar de Kamer. De Kamerleden spreken onder meer over de maatregelen die aangekondigd zijn tijdens de persconferentie van het demissionaire kabinet op 14 december.

Volg het live

Technische briefing

De briefing aan de leden van de commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) wordt verzorgd door Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ), en Jaap van Dissel, directeur van het Centrum voor Infectieziektebestrijding van het RIVM.

Presentaties

Volg het live

  • De technische briefing is vanaf 9.30 uur te volgen via de livestream op deze website en de app Debat Direct.
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: