Formateur geeft toelichting op werkzaamheden

Formateur geeft toelichting op werkzaamheden

17 december 2021

Formateur Mark Rutte geeft vanmiddag vanaf 15.30 uur een toelichting aan de pers op zijn werkzaamheden. Eerder vanmiddag ontving hij de leiders van de fracties die het coalitieakkoord sloten. U kunt de bijeenkomst met de journalisten in de Enquêtezaal van de Tweede Kamer live volgen.
De hoorzittingen en verhoren vinden plaats in de Enquêtezaal.

De Tweede Kamer wees Mark Rutte aan als formateur tijdens het debat over het eindverslag van de formateurs en het coalitieakkoord op donderdag 16 december. Rutte heeft vanmiddag Sophie Hermans (VVD), Sigrid Kaag (D66), Wopke Hoekstra (CDA) en Gert-Jan Segers (ChristenUnie) ontvangen. Vanaf 15.30 uur is er een persbijeenkomst in de Enquêtezaal van de Tweede Kamer.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: