Kerstreces onderbroken voor debat over coronamaatregelen

Kerstreces onderbroken voor debat over coronamaatregelen

18 december 2021

De Tweede Kamer debatteert op dinsdag 21 december vanaf 12.00 uur over de coronamaatregelen die het kabinet op 18 december heeft afgekondigd. De Kamerleden komen hiervoor terug van het kerstreces. U kunt het debat live volgen via deze site en de app Debat Direct.

Demissionair minister-president Mark Rutte kondigde op zaterdagavond 18 december 2021 een ‘harde lockdown´ af. Naar verwachting komen premier Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport naar de Tweede Kamer voor het debat.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: