Mester yena numbernan di kuenta korektamente: Banco di Caribe ta informá tokante number di kuenta korekto; 8 sifra, sin kita, sin pone / Rekeningnummers dienen juist te worden ingevuld: Banco di Caribe informeert over juiste rekeningnummer: 8 cijfers, simpeler kan het niet 

 

Mester yena numbernan di kuenta korektamente:

Banco di Caribe ta informá tokante number di kuenta korekto; 8 sifra, sin kita, sin pone

 

WILLEMSTAD: Pronto Centrale Bank van Curaҫao & Sint Maarten (CBCS) ta introdusí e sistema di ‘Instant Payment System’. Esaki ta enserá, ku pagonan pa bankonan lokal ta ser prosesá mesora.E sistema nobo ta prosesá tur transferensia pa e number di kuenta di BdC skirbí korektamente i no ta rekonosé numbernan inkorekto. Próksimamente tur pago ku ta konsistí di un number di kuenta robes, lo ser mandá bèk. Esaki por trese bastante inkumbiniensia si ta trata di pago na por ehempel kompanianan di utilidat, fiansanan i otro pagonan mensual. 

 

Number di kuenta korekto:

Ta importante pa tuma nota di lo siguiente; numbernan di kuenta di Banco di Caribe ta konsistí di 8 sifra konsekutivo. Numbernan di kuenta di Banco di Caribe no ta inkluí símbolo, espasio, strepi òf ‘slash’. Ehèmpel di un number di kuenta korekto di Banco di Caribe ta 31756401.

 

Kompanianan ku ta kliente di Banco di Caribe:

Pa kompanianan ku ta hasi uso di un kuenta na Banco di Caribe, ta di sumo importansia pa por menshoná e number di kuenta korekto riba tur dokumento ofisial i tambe faktura. Esaki pa evitá ku transakshonnan ta keda sin prosesá pa e kuenta konserní. 

 

Kon pa evitá inkumbiniensia:

Banco di Caribe ta konsehá un i tur pa kontrolá e lista di benefisiario i tuma bon nota di e manera korekto pa nota numbernan di kuenta tantu riba faktura, dokumentonan ofisial, i na momento ku ta hasi un tranferensia individual. Hasiendo esaki ta evitá ku transferensianan importante ta keda sin pasa na tempu. Pa mas informashon, por sigui nos página di Facebook i bishitá nos wèpsait www.bancodicaribe.com


 

Rekeningnummers dienen juist te worden ingevuld:

Banco di Caribe informeert over juiste rekeningnummer: 8 cijfers, simpeler kan het niet 

 

WILLEMSTAD: Binnenkort introduceert de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) het ‘Instant Payment System’. Dit houdt in dat lokale overboekingen naar banken direct worden verwerkt. Het nieuwe systeem stort het transactiebedrag direct op het juist vermelde rekeningnummer van de bank en herkent geen onjuiste nummers. Betalingen waar een verkeerd rekeningnummer is vermeld, zullen worden teruggezonden. Dit kan voor behoorlijk wat ongemak zorgen als het gaat om bijvoorbeeld betalingen aan nutsbedrijven, leningen en andere maandelijkse verplichtingen. 

 

Het juiste rekeningnummer

Om de klanten van Banco di Caribe goed te informeren, lanceert de bank een campagne om aandacht te vragen voor het correct noteren van hun rekeningnummers. De bank verzoekt klanten om kennis te nemen van het volgende: rekeningnummers van Banco di Caribe bestaan uit 8 aaneensluitende cijfers en hebben geen punten, komma’s, strepen, spaties of andere symbolen. Een voorbeeld van een juiste rekeningnummer van Banco di Caribe is 31756401. 

 

Bedrijven die klant zijn van Banco di Caribe

Voor bedrijven die rekeninghouder zijn bij Banco di Caribe, is het van essentieel belang dat op alle officiële documenten en facturen het juiste rekeningnummer wordt vermeld. Dit is om te voorkomen dat transactiebedragen niet worden gestort op de betreffende rekening. 

 

Hoe voorkom je ongemak

Banco di Caribe adviseert iedereen om hun lijst van begunstigden te controleren op het moment dat een individuele transactie wordt verricht en om na te gaan of facturen en andere officiële documenten van het juiste rekeningnummer zijn voorzien. Hierdoor wordt voorkomen dat een belangrijke transactie niet wordt verwerkt. Bezoek voor meer informatie de Facebookpagina en website www.bancodicaribe.com van Banco di Caribe. 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: