Daisy Coffie Aña 2022 mester bira un aña kaminda efektivamente ta realisá desaroyonan deseá.

 

 

Daisy Coffie

Aña 2022 mester bira un aña kaminda efektivamente ta realisá desaroyonan deseá.

Konsehal Daisy Coffie Frakshon Coffie ta deseá pueblo di Boneiru un aña 2022 salú, plasentero i eksitoso. ‘Mi ta spera ku e aña akí ta trese tur kos ku ta hasi boso felis, tantu riba tereno privá komo riba tereno profeshonal. Riba tereno gubernamental mi ta spera ku aña 2022 ta bira un aña kaminda mas ku nunka desaroyonan deseá ta keda realisá. Akí mi ta pensa riba entre otro enseñansa ku un vishon klarito pa futuro, kombatimentu di pobresa, rekuperashon i kresementu ekonómiko, rehabilitashon di nos kamindanan loke mester kana man den man ku siguridat di tráfiko, mantenshon di nos propio kultura, atenshon pa deporte etc. Komo Frakshon Coffie mi ke sigui hasi mi trabou di representante di pueblo manera mi a hasié durante e aña ku ta tras di lomba. Mi ta konbensí ku esaki ta na bienestar di funshonamentu di Konseho Insular i di nos gobièrnu. Pa e motibu akí mi ta hasi un yamada na tur habitante di Boneiru pa tuma kontakto ku mi pa asuntunan ku mi por ta na boso servisio kuné.

– – –

2022 moet het jaar worden waarin effectief de gewenste ontwikkelingen verwezenlijkt worden.

Raadslid Daisy Coffie van Fractie Coffie wenst de Bonairiaanse bevolking een gezond, plezierig en succesvol 2022 toe. ‘Ik hoop dat dit jaar alles mag brengen dat u gelukkig maakt zowel op privé als professioneel gebied. Op het gebied van bestuur hoop ik dat 2022 een jaar wordt waarin meer dan ooit de gewenste ontwikkelingen verwezenlijkt worden. Hierbij denk ik dan aan onderwijs met een heldere visie voor de toekomst, armoedebestrijding, herstel en groei van de economie, herstel van ons wegennet dat hand in hand moet gaan met verkeersveiligheid, behoud van onze eigen cultuur, aandacht voor sport enz. Als Fractie Coffie wil ik mijn werk als volksvertegenwoordiger voortzetten zoals in de voorbije periode. Ik ben ervan overtuigd dat dit het functioneren van onze eilandsraad en ons eilandbestuur ten goede komt. Daarom wil ik een oproep doen aan alle inwoners van Bonaire om contact met mij op te nemen voor zaken waarmee ik hen van dienst kan zijn. 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: