Notisia di polis di djabièrnè 7 di yanüari te ku djaluna 10 di yanüari 2022/Politieberichten van vrijdag 7 januari tot en met maandag 10 januari 2022

 

Notisia di polis di djabièrnè 7 di yanüari  te ku djaluna 10 di yanüari 2022

 

Aksidente entre outo i skuter

Alrededor di 12.25 or di mardugá riba djadumingu 9 di yanüari, un aksidente entre un outo i un skuter a tuma lugá riba Kaya Grandi. Shofùr di e outo a deklará ku e tabata bayendo den direkshon nort riba Kaya Grandi na momentu ku el a nota e skuter muchu lat. El a dal den tayer di patras di e skuter dor di kua e shofùr di e skuter a kai. A transportá e shofùr di e skuter pa hospital pa tratamentu kòntròl mas aleu.

 

Aksidente riba Kaya Nikiboko Nort

Riba djasabra 8 di yanüari, alrededor di 2.30 or di atardi, un aksidente entre dos outo a tuma lugá riba Kaya Nikiboko nort. Ambulans a transportá shofùr di un di e outonan pa hospital pa tratamentu médiko. Na momentu di kòntròl, reibeweis i seguro di ámbos partido tabata na òrdu.

 

Aksidente ku skuter

Den oranan di atardi riba djabièrnè 7 di yanüari un aksidente ku un skuter a tuma lugá riba Kaya Grandi. Ambulans a transportá shofùr di e skuter pa hospital pa tratamentu médiko.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

 

Politieberichten van vrijdag 7 januari tot en met maandag 10 januari 2022

 

Aanrijding tussen auto en scooter

Omstreeks 00.25 uur op zondag 9 januari vond een aanrijding tussen een auto en scooter plaats op de Kaya Grandi. De bestuurder van de auto verklaarde dat ze richting noorden reed op de Kaya Grandi toen ze te laat zag dat er een scooter voor haar reed. Ze botste tegen de achterband van de scooter waardoor de bestuurder viel. De bestuurder van de scooter is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere controle.

 

Aanrijding Kaya Nikiboko Noord

Op zaterdag 8 januari, omstreeks 14:30 uur vond een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de Kaya Nikiboko Noord. De bestuurder van een van de auto’s werd ter plekke door het ambulance personeel. Bij controle waren het rijbewijs en verzekering van beide partijen in orde.

 

Aanrijding scooter

In de middaguren op vrijdag 7  januari vond een eenzijdige aanrijding met een scooter plaats op de Kaya Grandi. De bestuurder werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: