Gouverneur van Curaçao Op donderdag 6 januari heeft mevrouw Ingeborg Boswinkel haar boek ”Lesnan di mi kurason femenino” (“De lessen van mijn vrouwenhart”) aangeboden aan de Gouverneur van Curaçao, H.E. Lucille George-Wout.

 

Gouverneur van Curaçao

Op donderdag 6 januari heeft mevrouw Ingeborg Boswinkel haar boek ”Lesnan di mi kurason femenino” (“De lessen van mijn vrouwenhart”) aangeboden aan de Gouverneur van Curaçao, H.E. Lucille George-Wout. Het boek geeft laagdrempelige informatie in het Papiaments over het vrouwenhart, hoe het vrouwenhart ziek wordt, wat de symptomen zijn van hart- en vaatziekten bij vrouwen en wat vrouwen zelf kunnen doen om hun hart gezond te houden.
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: