VERBETEREN VAN HET HOREN EN OPVANGEN VAN VREEMDELINGEN ONDER AANDACHT

GERELATEERDE MINISTERIES ALGEMENE ZAKEN EN MINISTER PRESIDENT

 

VERBETEREN VAN HET HOREN EN OPVANGEN VAN VREEMDELINGEN ONDER AANDACHT

GEPLAATST OP 16 03 2022

WILLEMSTAD – Op maandag 14 maart hebben mevr. Oudshoorn-Tinga, directeur Amnesty International Nederland en mevr. Boff-Tonella een bezoek gebracht aan de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout. Het bezoek is een vervolg op een bezoek eerder dit jaar van Amnesty aan Curacao. Tijdens het bezoek is onder andere gesproken over de wijze waarop Curacao invulling zou kunnen geven aan de bevindingen van Amnesty in het rapport dat deze organisatie vorige naar heeft uitgebracht over de wijze waarop ongedocumenteerden uit met name Venezuela worden behandeld. In het bijzonder is ingegaan op de wijze waarop het horen en opvangen van vreemdelingen kan worden verbeterd.

Mevrouw Yara Boff-Tonella, Gouverneur van Curaçao H.E. Lucille George-Wout en mevrouw Dagmar Oudshoorn-Tinga.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: