google.com, pub-5639114718427035, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Gisterochtend detecteerde de Kustwacht een verdacht contact nabij Curaçao.

Het Kustwacht Operatie Centrum heeft direct de helikopter naar de locatie gedirigeerd. De helikopter kreeg na detectie van de go-fast op zee assistentie van de cutter Jaguar en een Metal Shark patrouilleboot van de Kustwacht.
Op de go-fast zaten drie mannen, twee Colombianen en een Dominicaan. De go-fast is na interceptie door de kustwachteenheden naar de steiger gebracht. Hier bleek dat de mannen pakketten met vermoedelijk drugs vervoerden. Na onderzoek bleek het inderdaad om drugs te gaan. De drie mannen en de drugspakketten zijn aan het Korps Politie Curaçao overgedragen voor verder onderzoek. De lading van ruim 1.000 kilo cocaïne is inmiddels vernietigd.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: