KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

GOBIERNU

Gouverneur van Curaçao Op woensdag 8 juni hebben de commandanten van de Tall Ships van Mexico, Brazilie en Ecuador, de president van Velas 2022, dhr. Claudio de Sousa de Freitas, de Commandant der Zeemacht Caribisch gebied, Brigadegeneraal der mariniers Boots, de commandant van Zr.Ms. Pelikaan, LTZ1 Marc Jereskes en directeur van de Curaçao Sail Foundation, mevrouw Lourdes Ezechiëls, een bezoek gebracht aan de Gouverneur van Curacao, Hare Excellentie Lucille George-Wout. Daarnaast waren ook Minister President Gilmar Pisas en Minister Economische Ontwikkeling, Ruisandro Cijntje aanwezig.

Gouverneur van Curaçao

Op woensdag 8 juni hebben de commandanten van de Tall Ships van Mexico, Brazilie en Ecuador, de president van Velas 2022, dhr. Claudio de Sousa de Freitas, de Commandant der Zeemacht Caribisch gebied, Brigadegeneraal der mariniers Boots, de commandant van Zr.Ms. Pelikaan, LTZ1 Marc Jereskes en directeur van de Curaçao Sail Foundation, mevrouw Lourdes Ezechiëls, een bezoek gebracht aan de Gouverneur van Curacao, Hare Excellentie Lucille George-Wout. Daarnaast waren ook Minister President Gilmar Pisas en Minister Economische Ontwikkeling, Ruisandro Cijntje aanwezig.
Ter gelegenheid van Velas Latinoamerica 2022 heeft Cpost Internationaal een postzegelserie uitgebracht, deze werd uitgereikt door de CEO Cpost, dhr. Roggendorf. Kunstenares Natahlie Antonia die de vier postzegels heeft ontworpen was ook bij de uitreiking aanwezig.
De Tallships zijn op dinsdag, vanaf Fort Amsterdam, reeds door de Gouverneur welkom geheten op Curacao en zijn tijdens Velas 2022 de grote publiekstrekkers.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: