Kustwacht Caribisch Gebied Vrijdag 10 juny 2022 kwam een melding binnen bij de Kustwacht dat een man in het water bij ‘shut’, aan de noordkust van Curaçao, in het water terecht was gekomen.

Kustwacht Caribisch Gebied

Vrijdag 10 juny 2022 kwam een melding binnen bij de Kustwacht dat een man in het water bij ‘shut’, aan de noordkust van Curaçao, in het water terecht was gekomen. De zee bij de noordkust staat bekend om haar ruwe golven en harde stroming.
Het Rescue en Coordination Center van de Kustwacht stuurde na de melding direct de helikopter van de Kustwacht naar ‘shut’ om de man uit het water te halen. Na de reddingsactie is de man naar het Hato-vliegveld gevlogen, waar een ambulance klaar stond om hem naar het ziekenhuis te transporteren. Het Korps Politie van Curaçao was ook aanwezig op Hato en gaat de zaak verder onderzoeken.
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: