Miembronan di Talento di bishita na Representashon di Hulanda

Vakantieplan 7 juli 2022 t/m 10 augustus 2022. Total Care Institute gaat de werld rond. Meldt uw kind aan vanaf 1 juni 2022. De enige vakantieplan die gedurende de hele vakantie loopt en de goedkoopste met de beste hoge kwaliteit.
Klik hier oom naar onze FaceBook te gaan: https://www.facebook.com/profile.php?id=100045700818054

VNW – Vertegenwoordiging van Nederland in Willemstad

Miembronan di Talento di bishita na Representashon di Hulanda
Resientemente e miembronan di e di tres programa di Talento a hasi un bishita na Representashon di Hulanda na Willemstad (VNW). E programa di Talento ta dirigí riba mehorashon di e aparato gubernamental di Kòrsou ku un proyekto di desaroyo personal i profeshonal. Durante e proyekto ta organisá treinen i eventonan ku ta kontribuí na desaroyo di e talento di e miembronan. Ya a klousurá dos programa di Talento eksitosamente.
Durante e bishita na VNW e Representante di Hulanda, Erwin Arkenbout, a papia ku e miembronan tokante entre otro e kambionan ku ta tuma lugá den gobièrnu; asina por a nota por ehèmpel ku tur e partisipantenan di Talento e aña aki ta hende muhé. Segun sr. Arkenbout esaki ta un bon ehèmpel di kambio positivo ku ta tumando lugá. Despues a sigui un presentashon di e ròl di VNW, a hiba kombersashonnan tokante enseñansa i e sektor di kuido na Kòrsou i tabatin un presentashon di kolaborashon i reflekshon propio kaminda tur esnan presente a hasi un tèst. Despues di un rekorido, e partisipantenan por a sera konosí ku vários kolega i a klousurá e bishita ku algu di kome i bebe.
Leden Talento te gast bij de Vertegenwoordiging van Nederland
Onlangs waren de leden van het derde Talento-programma te gast bij de Vertegenwoordiging van Nederland in Willemstad (VNW). Het Talento-programma is gericht op het verbeteren van het overheidsapparaat van Curaçao met een persoonlijk en professioneel ontwikkelingsproject. Tijdens dit project worden er trainingen en evenementen georganiseerd, die bijdragen aan het verder ontwikkelen van het talent van de leden. Eerder zijn al twee succesvolle programma’s afgerond.
Tijdens het bezoek aan VNW sprak de Vertegenwoordiger van Nederland, Erwin Arkenbout, de deelnemers onder andere toe over de veranderingen die plaatsvinden binnen de overheden; zo zijn alle geselecteerde deelnemers van Talento dit jaar vrouwen. Dit is volgens de heer Arkenbout een goed voorbeeld van de positieve veranderingen die plaatsvinden. Daarna volgde een presentatie over de rol van de VNW, zijn er gesprekken gevoerd over het onderwijs en de zorgsector op Curaçao en werd een presentatie gegeven over samenwerking en zelfreflectie waarbij alle aanwezigen een zelfreflectietest hebben gedaan. Na een rondleiding en kennismaking met verschillende collega’s werd de bijeenkomst afgesloten met een gezellige borrel.
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: