Diestres habitante a naturalisá

Diestres habitante a naturalisá

Awor ku ofishalmente nan tin nashonalidat hulandes, nan ta risibí tambe tur derechi i obligashon ku ta pertenesé na esaki.

Siman pasá a tuma lugá den Pasangrahan un seremonia di naturalisashon durante kua 13 persona a risibí nashonalidat hulandes. Tres di nan a huramentá dilanti di gezaghebber Edison Rijna i 10 persona a hasi e promesa. Gezaghebber a duna di konosé ku e grupo di personanan naturalisá akí ya tin basta tempu kaba bibá na Boneiru i ku tur a duna un kontribushon positivo na desaroyo di nos isla. Awor ku ofishalmente nan tin nashonalidat hulandes, nan ta risibí tambe tur derechi i obligashon ku ta pertenesé na esaki, manera derechi di voto aktivo i pasivo i e pasport hulandes.


 

Dertien inwoners genaturaliseerd

Nu zij formeel de Nederlandse nationaliteit hebben, krijgen zij alle bijbehorende rechten en plichten.

Afgelopen week heeft bij het Pasangrahan een naturalisatie-ceremonie plaatsgevonden waar 13 personen het Nederlanderschap hebben verkregen. Drie personen hebben ten overstaan van gezaghebber Edison Rijna de eed afgelegd en 10 personen deden de belofte. De gezaghebber gaf aan dat deze groep genaturaliseerden al geruime tijd op Bonaire woont en allen een positieve bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van ons eiland. Nu zij formeel de Nederlandse nationaliteit hebben, krijgen zij alle bijbehorende rechten en plichten zoals het actief en passief kiesrecht en een Nederlands paspoort.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: