Interkambio kultural kombiná ku fiesta di barí 2022

Interkambio kultural kombiná ku fiesta di barí 2022

12/08/2022 Eilandnieuws

Ta trata aki di un interkambio kultural pa sera aña 2022.

Sekshon di Kultura, Arte i Literatura (SKAL) ta organisá un aktividat ku ta karga e nòmber “Interkambio Kultural, kombiná ku Fiesta di Barí 2022”. Interkambio Kultural A-B-C kombiná ku Fiesta di Barí 2022 ta tuma lugá dia 16 di desèmber benidero for di 7’or pa 12’or di anochi na Plasa Francisco “CHICU” Goeloe. E aktividat akí ta grátis pa públiko.

Ta trata aki di un interkambio kultural pa sera aña 2022 kaminda dos agrupashon musikal di nos hermana islanan Aruba i Kòrsou tambe lo partisipá. Boneiru, Aruba i Kòrsou ta disponé di hopi talento riba tur tereno i ta nos deber pa stimulá i duna espasio pa nos artistanan desaroyá pa medio di proyektonan pa elevá konosementu riba nan tereno.

Gobièrnu di Boneiru pa medio di su Sekshon di Kultura, Arte i Literatura (SKAL) ta lansando diferente proyekto genial i inovativo di manera ku ta krea espasio pa di tur manera stimulá i promové nos artistanan den tur sentido di palabra, pa por garantisá eksistensia i mantenshon di nos kultura.

Un invitashon ta bai na nos komunidat pa asistí na e Interkambio Kultural, kombiná ku Fiesta di Barí 2022. Sekshon di Kultura, Arte i Literatura (SKAL) ta deseá pueblo di Boneiru felis dianan di fiesta i un próspero aña 2023.

 


 

 

Culturele uitwisseling in combinatie met ‘fiesta di barí’ 2022

08 december 2022 Eilandnieuws

Het betreft hier een culturele uitwisseling om het jaar 2022 af te sluiten.

De sectie Cultuur, Kunst en Literatuur (SKAL) organiseert een activiteit onder de naam ‘Culturele Uitwisseling in combinatie met ‘Fiesta di Barí ‘(trommelfeest) 2022’. Deze culturele uitwisseling in combinatie met een trommelfeest van de ABC-eilanden vindt op 16 december aanstaande plaats van 19:00 u. tot 24:00 u. bij de Plasa Francisco ‘Chicu’ Goeloe. De activiteit is gratis toegankelijk voor het publiek.

Het betreft hier een culturele uitwisseling om het jaar 2022 af te sluiten waar er ook optredens zullen zijn van twee muziekgroepen uit onze zustereilanden Aruba en Curacao. Bonaire, Aruba en Curacao beschikken over veel talent op allerlei gebied en het is onze plicht om onze artiesten te stimuleren en ruimte te bieden om zich te ontwikkelen door middel van projecten om hun kennis op hun eigen gebied te verhogen.

Middels haar Sectie Cultuur, Kunst en Literatuur (SKAL) lanceert het Bonairiaanse eilandbestuur meerdere creatieve en innovatieve projecten, zodat op allerlei manieren onze artiesten in de ruimste zin des woords gestimuleerd en aangemoedigd worden om het voortbestaan en behoud van onze cultuur te garanderen.

Onze samenleving wordt van harte uitgenodigd om onze Culturele Uitwisseling, in combinatie met ‘Fiesta di Barí’ 2022 bij te wonen. De Sectie Cultuur, Kunst en Literatuur (SKAL) wenst alle inwoners van Bonaire fijne feestdagen en een voorspoedig 2023 toe.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: